Noapte
Zi
18 May 2015
1 min read

GURA FOII: Consilerii PSD, din nou pe lista rușinii!!!

Astăzi, 18 mai a.c., vă anunțam de o ședință de Consiliu Local la Gura Foii, în urma căreia s-ar fi desemnat un nou viceprimar.http://voceadambovitei.ro/2015/05/primarul-de-la-gura-foii-ia-atitudine-astazi-vom-afla-cine-va-fi-noul-viceprimar-al-comunei/ Din păcate, însă, aceasta nu s-a mai desfășurat din cauza ignoranței acelorași consilieri PSD. Întrucât nu s-a întrunit cvorum necesar adoptării proiectului respectiv, s-a creat, din nou, o situație neplăcută, chiar penibilă. Astfel, toți consilerii PSD au absentat, iar lista rușinii a continuat. De menționat este că nu e prima dată când aleșii locali procedează în acest mod. De mai multe ori nu s-au prezentat la ședințe, ignorând cu desăvârșire interesul și binele comunității. http://voceadambovitei.ro/2015/05/sedinta-exploziva-la-gura-foii-consiliul-local-robotizat-sau-nepriceput/
Contactat telefonic, edilul localității, Marian Iosif, a mărturisit că întraga situație trădează interesele politice și dorința de răzbunare.
,,Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva (n.r. absența consilierilor locali de la ședințe). Acționând astfel, lovesc în primul rând în mine personal, dar nu se gândesc că lovesc indirect și în cetățeni, blocând proiecte importante pentru dezvoltarea comunității și împiedicând bunul mers al administrației locale. Manifestarea lor de astăzi, cât și toate celelalte, sunt urmări ale unui ordin politic, venit din partea lui Adrian Țuțuianu.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Primarul de la Gura Foii ia atitudine! Astăzi vom afla cine va fi noul viceprimar al comunei!

Articolul Urmator

Bogdan Miculescu, directorul adjunct al Poliției Locale Târgoviște, și-a dat demisia

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele