Noapte
Zi
14 May 2015
1 min read

Prinși de jandarmi la tăiat de arbori

Marți, 12 mai a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, pe raza localității Cândești Deal, a surprins în punctul “Valea Stânii”, trei persoane, care tăiau arbori cu ajutorul unui motoferăstrău.
În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au tăiat în mai multe bucăţi 3 arbori de esenţă anin, folosind o drujbă. Persoanele intenţionau să transporte materialul lemnos, cu ajutorul unui atelaj la propriile gospodării pentru a-l valorifica.
Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “tăiere fără drept de arbori din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara fondului forestier naţional”, actele fiind înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

NOAPTEA MUZEELOR – 16 MAI 2015

Articolul Urmator

Podurile de la Viișoara și Pucioasa, în reparații începând cu 15 iunie

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de