Noapte
Zi
7 May 2015
1 min read

PSD Dâmbovița încearcă să-și spele imaginea, prin întâlniri de fațadă cu aliații

Mai sunt luni bune până la alegerile locale din 2016, dar la Dâmbovița se resimte deja râca între partide, ba chiar și-a vârât necuratul coada și între aliați.
Aparent parteneri la guvernare, PSD și UNPR de Dâmbovița nu se agrează deloc și par a fi la un prag de rupere de liant. Nu e vorba de o simplă animozitate, ci de un conflict adânc de interese între capii celor două partide, care se războiesc în declarații și se acuză ori de câte ori au ocazia.
UNPR și-a consolidat tot mai mult statutul, detronând faima și sigla PSD. Aparent modest, UNPR reunește o echipă puternică, numeroasă și plină de inițivă. Renumele său nu prea este bineplăcut PSD-ului, mai ales că mulți social-democrați au devenit UNPR-iști, și rămâne partidul fără activiști. E mai mult o chestiune de orgoliu între partide și de marcarea teritoriului. Obsedat de supremație, PSD nu știe cum să mai pună frână la atâtea plecări din partid și a uitat complet de interesul național. Credem noi că nu este atât de important să se măsoare reciproc în membri și realizări și să-și pună piedici unul celuilalt, ci să acționeze ca parteneri.
După ce a primit mustrări de la centru pentru atitudinea față de UNPR, Adrian Țuțuianu a dat-o la-ntors și vrea să-și salveze imaginea prin colaborări binevoitoare și fructuoase cu toți partenerii de alianță, inclusiv cu UNPR. Până acum, au decurs astfel de întâlniri între PSD și Partida Romilor, PPDD, PLR, PC. După ce singur și-a dat foc la valiză, inițiind conflictul cu UNPR, Țuțuianu încearcă acum să iasă basma curată și neșifonat din tot acest război electoral. A uitat pesemne că rolul său este mai mult unul administrativ, într-un județ ocolit de investitori, văduvit de locuri de muncă și plin de drumuri care arată mai mult ca după bombardament. Până la urmă, în rezolvarea unor asemnea proiecte își arată un partid valoarea. Restul este circ electoral…

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

MDI TV S-A EXTINS LA NIVEL REGIONAL! Va emite în opt județe

Articolul Urmator

ȘEDINȚĂ EXPLOZIVĂ LA GURA FOII! Consiliul Local robotizat sau nepriceput?!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați