Noapte
Zi
13 June 2015
1 min read

Ministrul Rovana Plumb, lider al socialiștilor europeni

Rovana Plumb a fost aleasă sâmbătă, 13 iunie a.c, în conducerea familiei politice europene din care face parte PSD. Congresul Socialiştilor Europeni, desfăşurat la Budapesta, a întărit poziţia Partidului Social Democrat în interiorul PES.
“Am avut onoarea să fiu nominalizată din partea PSD şi să fiu aleasă de către PES în biroul de conducere al Partidul Socialiştilor Europeni. România este un exemplu în ceea ce priveşte alternativa la măsurile de austeritate”, a precizat ministrul Rovana Plumb la Budapesta.
Ministrul Muncii va fi o verigă importantă a biroului politic al socialiştilor europeni, având în vedere că una dintre priorităţile PES este promovarea locurilor de muncă şi a măsurilor de incluziune socială.
La Congresul socialiştilor europeni de la Budapesta, fostul premier bulgar Serghei Stanişev a fost reales preşedinte al PES, pentru următorii doi ani și jumătate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Rovana Plumb, vizită de lucru în comuna Mănești!

Articolul Urmator

Poliţiştii din Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unui bărbat, plecat voluntar de la domiciliu.

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Un primar PSD va candida pentru un nou mandat din partea UNPR! VEZI AICI CINE ESTE!

Un primar din rândurile Partidului Social Democrat a anunțat astăzi,

Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fondatorul PRM, Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de