Noapte
Zi
21 July 2015
1 min read

COPIII, ÎN SIGURANȚĂ! Toate locurile de joacă din Târgoviște vor fi monitorizate video

Primăria Târgoviște are în vizor locurile de joacă. Nu ne referim aici doar la amenajarea și întreținerea lor, dar și la supravegherea copiilor care se joacă în aceste spații. Astfel, instituția a luat o decizie lăudabilă și a investit în sisteme de monitorizare video, care vor veghea în toate locurile de joacă din municipiu.
Începând de săptămâna trecută, Parcul “Așchiuță” din municipiul Târgoviște este monitorizat video, iar părinții sunt mulțumiți pentru că au mai multă încredere să îi lase pe copii la joacă.
Primarul interimar Cristian Stan a anunțat că de azi și locul de joacă de lângă Școala nr. 8 va fi monitorizat video.
“Aceste două locații reprezintă numai prima etapă a unui program, a cărui finalitate vizează monitorizarea video a tuturor locurilor de joacă din Târgoviște. Am convingerea că acest demers va contribui la creșterea gradului de confort și de siguranță a târgoviștenilor, astfel încât să evităm situațiile în care locurile de joacă sunt vandalizate sau securitatea celor care se bucură de ele este periclitată.”, a declarat edilul. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ: COD GALBEN DE CANICULĂ

Articolul Urmator

Căminul cultural din Cândești Vale a intrat în reabilitare! Investiția de ridică la peste 7 miliarde de lei, prin CNI

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați