Noapte
Zi
30 July 2015
1 min read

Înscrierea în şcoli şi grădiniţe, cu aviz de la medicul de familie, fără analize medicale

Ministerul Sănătății și cel al Educației lucrează la un proiect comun, prin care doresc ca la înscrierea copiilor la grădiniță sau la școală să nu se mai solicite analize bacteriologice, ci doar aviz de la medical de familie.
“Pregătim un ordin comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Educaţiei pentru a prezenta explicit condiţiile medicale necesare înscrierii copiilor în unităţile de învăţământ, la începutul anului şcolar. Începând din anul şcolar 2015-2016, elevii vor prezenta o adeverinţă de la medicul de familie prin care se atestă faptul că respectivul copil sau elev este clinic sănătos şi nu suferă de o boală contagioasă”, a declarat Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătății.
Acesta a precizat  precizat că în cazul în care medicul de familie consideră necesară realizarea acestor analize, întrucât suspectează o anumită boală, cu certitudine acesta va trimite copilul să facă analizele bacteorologice, după care va putea elibera avizul medical pentru intrarea în colectivitate.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Polițiștii dâmbovițeni sunt cu ochii pe producătorii agricoli! VEZI AICI CE NEREGULI AU GĂSIT ȘI CE SANCȚIUNI RISCĂ!

Articolul Urmator

Un turist maghiar, atacat de câini, în Munții Bucegi! A fost salvat de jandarmii montani care au intervenit prompt!

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele