Noapte
Zi
17 August 2015
1 min read

Rectificarea bugetului local, votată în unanimitate de consilierii târgovișteni

Vineri, 14 august a.c., a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Punctul cel mai important de pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului de venituri și cheluieli al municipiului Târgoviște, pe anul 2015, aprobat în unanimitate, chiar și cu absența masivă a liberalilor. S-a întrunit cvorumul necesar, toți cei 15 consilieri votând pentru acest proiect de hotărâre, ceea ce înseamnă că suplimentarea bugetului a fost necesară și justificată.
Prin această rectificare, au fost alocate fonduri în plus pentru asistența socială, cultură, sport, pentru organizarea Zilelor Municipiului Târgoviște și alte activități în folosul comunității. Cheluielile au fost majorate acum cu 3 128 mii lei. Exemplificăm cu următoarele sume, direcționate astfel: 1500 mii lei, chetuieli întreținere și funcționare CSM, 537 mii lei- Zilele Orașului, 1 115 mii de lei- Asistența Socială dintre care 300 mii de lei cheltuieli de personal și 815 mii lei cheltuieli de întreținere și funcționare DAS. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Prețul apei, în Dâmbovița, în top! Explicații eșuate din partea autorităților!

Articolul Urmator

Microraionul 9 din municipiul Târgoviște, în plan de modernizare

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

  10 programe de formare profesională vor începe în luna iulie la AJOFM Dâmbovița

În luna iulie, 140 de persoane înscrise în baza de

(VIDEO) Percheziții în Târgoviște! Doi bărbați și o femeie sunt acuzați de proxenetism! 

În această dimineață, 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului