Noapte
Zi
24 September 2015
1 min read

Alimentare cu apă potabilă, pentru comuna Moțăieni

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Moțăieni aduce la cunoștință prin adresa nr.5477/22.09.2015 că seceta prelungită din această perioadă a determinat scăderea drastică a nivelului apei din fântânile care constituie sursa principală de apă a locuitorilor.
În acest sens CJSU Dâmbovița, prin Președinte, jr. Ioan Marinescu, a hotărât ca în perioada 24-25 septembrie 2015 să se execute transport de apă potabilă în această localitate (punctele Cucuteni Plai și Cucuteni Sat),  în conformitate cu prevederile Planului de măsuri.
Transportul apei potabile se face cu cisterne de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Garnizoana Târgovişte (UM 02305 Târgoviște).
Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.
                     Comunicat de presă Instituția Prefectului Dâmbovița

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Muncitor prins sub un mal de pământ

Articolul Urmator

Ploi și descărcări electrice pentru zilele de 24-26 septembrie

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele