Noapte
Zi
1 October 2015
1 min read

Deschiderea anului universitar la Universitatea Valahia, în prezența Ministrului Educației și Ministrului Agriculturii (GALERIE FOTO)

Anul universitar 2015-2016 a fost astăzi deschis la Universitatea Valahia, pentru prima dată în noul campus. Pe lângă cei prezenți la eveniment profesori și studenți, autorități publice județene și locale, parlamentari, șefi de deconcentrate și de partide, fețe bisericești, invitații de onoare au fost Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu și Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Deschiderea festivității a fost făcută de Călin Oros, rectorul universității, care a ținut să aducă mulțumiri tuturor celor prezenți pentru eforturile pe care le-au depus pentru ca universitatea să se mute în noul campus, dar și studenților care au ales să studieze aici.
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a lăudat activitatea și programele facultăților din cadrul universității, acesta precizând că:” Universitatea Valahia este o universitate dinamică din perspectiva educației și cercetării.(…..) Este singura universitate care a dezvoltat un campus de la zero și vedem cu toții cât de bine a făcut acest lucru. Universitatea Valahia din Târgoviște a demonstrat că înțelege să se conecteze și să se implice în realitatea românească, motiv pentru care îi felicit pe toți cei din colectivul profesoral, îl felicit pe domnul rector, dar mai cu seamă pe studenți pentru rezultatele extraordinare pe care le-au înregistrat până acum”.
De asemenea, Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a adresat felicitări profesorilor și studenților și success în noul an universitar, în același timp exprimânsu-și satisfacția că în cadrul Universitații Valahia există și o facultate cu profil agricol: ” Am o mare satisfacție persoanală când văd că, din ce în ce mai multe facultăți, încearcă să-și dezvolte o specialitate în zona de agricultură, fie că este agricultură, fie pe zona de industrie alimentară, și din acest punct de vedere nu pot decât să vă felicit că ați ales această cale”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

S-a reluat circulația cu trenul pe ruta Târgoviște-Pietroșița

Articolul Urmator

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) – Filiala Dâmboviţa, s-a mutat în sediu nou

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele