Noapte
Zi
12 October 2015
1 min read

Conduceau autoturisme pe drumurile publice, deși nu posedau permise de conducere

În ziua de 10 octombrie a.c., poliţiştii târgovişteni au depistat pe raza localităţii Cazaci, un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.
Faţă de cel în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului”.
Totodată, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără, de 23 ani, din Ulmi, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumul public, de către proprietar, un bărbat de 55 de ani, care cunoştea faptul că tânăra nu posedă permis de conducere.
Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, respectiv „încredinţarea de către o persoană a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, altei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Salariile profesorilor ar putea crește începând cu 1 decembrie

Articolul Urmator

La un pas să moarte, după ce s-a intoxicat cu gaze

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele