Noapte
Zi
2 October 2015
1 min read

Ministrul Rovana Plumb a inaugurat complexul “Casa Soarelui” din Târgoviște

Complexul de Servicii Sociale “Casa Soarelui” din Târgoviște a fost astăzi inaugurat.
La eveniment au luat parte Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, presedintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, primarul interimar Cristi Stan, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Gabriela Coman, reprezentanți ai DGASPC Dâmbovița,  dar și parlamentari, consilieri locali și județeni.
Este un proiect cu o valoare de peste 3,8 milione de lei, din fonduri nerambursabile și de la bugetul de stat, care a fost finalizat în 30 de luni.
În afara faptului că s-au executat lucrări de reabilitare, reconsolidare și recompartimentare, construcției i s-a adăugat un corp nou destinat copiilor cu dizabilități, cu autism si sindrom DOWN.
“Inaugurarea unei investiții este de obicei prilej de mândrie pentru orice instituție, mai ales când este vorba de o finanțare importantă, așa cum este cea de aici – de peste 3,8 milioane lei. Nu este doar o investiție pentru reabilitare, modernizare și extindere a unui imobil, este vorba de mult mai mult. Este vorba de câteva milioane de șanse, câteva milioane de speranțe.” Mă bucur că familiile și copiii în dificultate își vor găsi aici siguranța, încrederea și confortul de care au nevoie. Dincolo de dotări – și vă felicit pe toți cei care ați participat la acest proiect – sper ca aici să găsească și căldura și grija celor ce vor lucra în Centru, pentru că este important ca fiecare dintre ei, copii sau mame, să știe că nu sunt singuri și că pot conta pe dumneavoastră, că pot conta pe noi. ”  a declarat Rovana Plumb.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Funcțiile din TSD, de tot râsul! (de la cititori)

Articolul Urmator

În atenția cetățenilor: Evitați Bdul Unirii în zilele de sâmbătă și duminică, se execută lucrări de asfaltare

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele