Noapte
Zi
24 November 2015
1 min read

Consilier local din Crevedia, găsit incompatibil de ANI

Gheorghe Gavrilescu, în calitate de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea hotărârii Consiliului Local Crevedia din data de 3 februarie 2014 privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014.
În Anexa nr. 1 a acestei hotărâri, la capitolul bugetar „Cultura, recreere și religie”, subcapitolul „Sume destinate finanțării programelor sportive”, era prevăzută suma de 25.000 Lei, din care s-au efectuat plăți în sumă totală de 24.999,90 Lei către Asociația „Club Sportiv Voința 2010″ Crevedia (persoană juridică de drept privat în cadrul căreia persoana evaluată deține încă de la înființare calitățile de membru fondator și membru al Consiliului Director).
Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2011, dispozițiile art. 75, lit. b) și f) şi art. 77 din Legea nr. 393/2004.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Duminică are loc inaugurarea Complexului Muzeal Palatul Brâncovenesc

Articolul Urmator

Compexul de Natație, aproape de final

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele