Noapte
Zi
9 November 2015
1 min read

Două minore din centrul D.G.A.S.P.C Dâmbovița, nu s-au mai întors la domiciliu

Poliţiştii din Dâmboviţa caută două minore, plecate voluntar de la un apartament de tip familial unde erau instituţionalizate. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
La data de 19 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de reprezentanţii D.G.A.S.P.C Dâmboviţa că minorele SIMICĂ OANA FLORINA şi NICA MARIA MAGDALENA, ambele de 17 ani, au plecat voluntar de la modulul de tip familial unde erau instituţionalizate, fără a mai reveni.
Cetăţenii care deţin informaţii utile depistării celor două minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

La nivelul județului Dâmbovița, nu se știe câte școli au aviz PSI

Articolul Urmator

72.000 de vizitatori la Peștera Ialomiței

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele