Noapte
Zi
25 November 2015
1 min read

Turiști înzăpeziți, ajutați de jandarmii montani (VIDEO)

Azi-noapte, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Ordine Publică Zănoaga au intervenit pe DJ 714 Moroeni-Bolboci-Peștera din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.
Cei doi tineri, o femeie și un bărbat în vârstă de 25 de ani, au plecat cu autoturismul din municipiul Sinaia și intenționau să ajungă la Peștera. La un moment dat, aflându-se pe DJ 714, în zona Zănoaga, au derapat și nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza căderilor abundente de zăpadă și a neechipării corespunzătoare pentru condiții de iarnă a autoturismului.
În urma acțiunii jandarmilor montani, cei doi turiști prahoveni au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul și au continuat deplasarea în siguranță până în zona Peștera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
Acțiunea s-a încheiat la ora 03.30.


Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Iulian Vladu :”Administrația PSD a lui Țuțuianu a dus la falimentul județului” Adrian Țuțuianu:” Asistăm la o gargară politică, de la un individ care nu a înțeles nimic”

Articolul Urmator

Directorii Companiei de Apă, s-au îmbolnăvit brusc

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele