Noapte
Zi
28 December 2015
1 min read

Direcţia Sanitar Veterinară Dâmboviţa, locul trei în ţară la microciparea şi vaccinarea câinilor cu stapân

În cadrul conferinţei de presă de la sediul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa, reprezentanţii instituţiei au făcut un bilanţ al activităţii pentru anul 2015. Aceştia au anunţat cu mândrie că judeţul Dâmboviţa se află pe locul trei în ţară în ceea ce priveşte microciparea şi vaccinarea  câinilor cu stăpân, 60.000 la număr, atingând un target de 56%.
„Cu vaccinarea antirabică, anul acesta fiind o provocare pentru noi, odată cu apariția legii microcipării obligatorii câinilor cu stăpân pe cheltuiala proprietarilor, am avut foarte mari dificultăți. Nivelul de trai la sate îl știm cu toții cum este, dar mulțumesc echipei de la conducerea DSVSA care s-a implicat și pot să vă confirm că suntem pe locul III în țară la numărul de câini vaccinați și microcipaţi a declarat Sandu Tolea, director DSVSA Dâmbovița
Termenul final pentru vaccinare şi microcipare este sfârşitul anului 2016, iar daca posesorii de animale de companie nu vor respecta acest termen, inspectorii DSVSA vor începe să aplice amenzi. Valoarea unei amenzi va fi cuprinsă între 2000 de lei şi 6000 de lei.
Vaccinarea antirabică va fi gratuită, iar microcipul şi manopera implantării acestuia va costa maxim 15 lei, asta după ce directorul Tolea a avut discuţii cu toţi medicii din teritoriu şi au ajuns la un acord, în sensul că nu se va aplica niciun adaos comercial.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

4,3 kilograme de tutun, transportate fără acte de provenienţă

Articolul Urmator

Citeşte aici cât va fi punctul de pensie în 2016

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele