Noapte
Zi
17 December 2015
1 min read

Firma Mondotrans a pierdut o licență de transport persoane

Miercuri, consilierii județeni au votat retragerea unei licențe de transport persoane firmei Mondotrans, pe ruta Târgoviște-Văcărești-Gura Șuții, ce face parte din programul de transport județean 2014-2019.
Proiectul cu numărul 15 de pe ordine de zi a fost aprobat, deși cei 13 consilierii PNL prezenți în sală au preferat să se abțină și să nu voteze.
Se pare că firma Mondotrans nu este la prima abatere când folosește alte mașini pentru transportul de persoane, decât cele înscrise în program, nu-și respectă traseul prevăzut și orele de plecare, ba chiar, timp de două săptămâni pe această rută, transportatorul nu a fost prezent, încălcând astfel prevederile legale.
Acum urmează ca propunerea de retragerea a licenței de transport să fie înaintată Autorității  Rutiere Române Dâmbovița pentru a dispune măsurile necesare în acest caz.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Asociația Părinți pentru Ora de Religie a oferit daruri elevilor defavorizați din Băleni

Articolul Urmator

Lift și aparatură nouă pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele