Noapte
Zi
21 December 2015
1 min read

Ședință cu scântei în CLM Târgoviște! Vezi aici motivul supărării consilierilor locali!

Ședință cu scântei vineri în cadrul CLM Târgoviște, multe puncte de pe ordinea de zi fiind mărul discordiei între consilieri. Unul dintre cele mai dezbătute subiecte a fost “proiect de hotărâre privind transmiterea cu titlu gratuit din proprietatea municipiului Târgoviște în proprietatea Parohiei Alba a bunului imobil- teren Catedrala Eroilor, situată în Bulevardul I.C Brătianu”.
Proiectul a fost respins cu 13 voturi pentru, două împotrivă și cinci abțineri.
Cei care au avut cele mai mari supărări în privința acestui subiect au fost consilierii PSD Andrei Albu și Andrei Păunescu. Aceștia s-au aratat foarte supărați pe preotul paroh care slujește la Catedrală, povestind o întâmplare care a avut loc anul trecut, când un prieten de-al lor, decedat într-un accident auto, a fost depus la capela bisericii, iar protul i-ar fi dat afară cu poliția, i-a jignit, și le-a adresat cuvinte urâte, gen “golani și vabagonzi”.
Prezent în sala de ședință pentru a-și susține proiectul, preotul a negat, explicând situația relatată de cei doi consilieri prin faptul că el a respectat doar programul de acces la capelă, program care se închide la orele 20:30, deoarece în aceeași curte există mai mulți bătrâni, internați într-un azil, și acestora le trebuie liniște.Nici consilierul PNL, Alen Georgescu nu a fost de acord cu cererea preotului, “nu mi se pare normal ca orașul Târgoviște, în următorii ani să devină monopolul Bisericii, nu plătiți niciun impozit, nu aveți case fiscalizate, toți banii vă intră în buzunar, aveți un profit de miliarde de lei la final de an”, a precizat acesta.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bărbați din Valea Mare, prinși la furat de lemne

Articolul Urmator

UNPR Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele