Breaking News

O zi la muzeu, acțiune organizată de OFSD Târgoviște

Feb 02, 2016
Așa cum au promis, femeile care fac parte din organizația Partidului Social Democrat Târgoviște și Dâmbovița, și-au început seria de evenimente dedicate copiilor, printr-o zi petrecută la muzeu.
În cazul de fată, evenimentul a avut loc la Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, singurul de acest fel din România, care adăpostește obiecte unice în țară, și chiar în lume.
Astfel, zeci de copii de la școlile târgoviștene au luat parte la acțiune, și s-au bucurat de ceea ce au descoperit nou , acțiunea desfășurându-se sub numele “Evoluția Omului”.
Organizația OFSD și-a dorit în acest fel să atragă elevii spre un alt  mod de a învăța, de a cunoaște, altfel decât modul în care se desfășoară o oră normală de curs.
“Sunt bucuroasă pentru că acțiunea a avut succes, iar toți cei care au participat au fost foarte atrași de ceea ce este expus în muzeu. Au fost curioși, au participat activ cu întrebări. Seria evenimentelor organizate de OFSD Târgoviște în colaborare cu OFSD Dâmbovița va continua cu multe surprize plăcute”, a declarat Carmen Holban, președinte Organizația Femeilor Social Democrate Târgoviște.
Sură Foto DB24NEWS
Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,