Breaking News

Combinații periculoase cu combinagii răsuflați

Iul 25, 2016
Că PSD Dâmbovița are grijă de oamenii de casă se dovedește încă o dată.
Faptul că funcțiile de  la Compania de Apă Târgoviște sunt arvunite din timp, nu este o noutate.
De când Alexandru Oprea a fost ales ca și vicepreședinte al Consiliului Județean, postul său a rămas vacant. Așadar se pare că în biroul de director al companiei va avea loc „marea” rocadă, și anume Adrian Dumitru îi va lua locul lui Oprea, cum Oprea i l-a luat lui Dumitru la CJ.
Și nu doar la Companie se anunță “surprize”, ci și în cadrul executivului Primăriei Târgoviște.
Acum că doamna Holban va candida pentru o funcție de deputat, se pare că locul îi va fi luat de Laurențiu Neculaescu, consilierul local care a cochetat în spatele cortinei pentru una dintre funcțiile de viceprimar, dar care a pierdut. Neculaescu a ocupat funcția de director al Complexului de Natație pentru puțin timp, acesta dându-și demisia din cauza neregulilor găsite, nereguli pentru care nu a dorit să-și bată prea tare capul. Asta dacă nu cumva Compania de Apa e mult mai interesantă pentru combinagii din TÂRGOVIȘTE.  Nu ar fi pentru prima dată când datorită unor asemenea combinații glonțul să treacă prea aproape de ureche … cu un ocol pe la Pucioasa, dar nu numai.
25
P.S. Mai mult decât atât, se pun la cale combinații periculoase documentate temeinic  de ceva vreme și care vor fi dezvăluite la momentul oportun. Așteptați-vă la ce va așteptați mai puțin!!!
Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: