Noapte
Zi
11 July 2016
1 min read

DÂMBOVIȚA: Inginer șef din cadrul Oficiului de Cadastru, cercetat de ANI pentru avere nejustificată

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 127.554,17 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 2005 – 2007 de către NISTOR ION, inginer șef în cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dâmbovița.
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Nistor Ion.
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Nistor Ion nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 COMUNICAT DE PRESĂ AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Lucrările de sistematizare a străzii Aleea Grivița, au ajuns la final (FOTO)

Articolul Urmator

Marți, 12 iulie a.c., se publică notele la examenul de Bacalaureat!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Cadastru gratuit pentru încă cinci comune dâmbovițene

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dâmbovița anunță începerea