Noapte
Zi
22 August 2016
1 min read

Angajați ai primăriei Vulcana Pandele, amenințați de către edilul, Radu Vasile

Am primit pe redacția ziarului o sesizare din partea mai multor angajați ai Primăriei Vulcana Pandele, în care aceștia susțin că sunt amenințați și terorizați de către edilul Radu Vasile, pentru ca aceștia să-și dea demisia din cadrul Sindicatului “Solidaritatea Vulcana Pandele.” , în caz contrar vor rămâne fără serviciu, fiindu-le desfăcute contractele de muncă.
Se pare că motivul pentru care s-a ajuns în această situație ar fi modificarea organigramei după care funcționează primăria, fapt care nu ar fi posibil decât cu acordul celor care fac parte din sindicat.
“Catre, Institutule de Presa
Suntem un de angajati din cadrul primariei comunei Vulcana Pandele, judetul Dambovita, care am fost amenintati si terorizati de catre actualul primar al comunei, col(r) Radu Vasile, pentru a ne da demisia din Sindicatul “Solidaritatea Vulcana Pandele”,in caz contrar urmand a ne desface contractele de munca (la cei care sunt personal contractual) sau ca va emite dispozitii de incetare a raporturilor de serviciu (pentru functionarii publici). Datorita acestor amenintari si stari de teroare cei mai multi dintre noi si-au dat demisia din sindicat si au semnat si adrese catre biroul contabilitate pentru a nu li se mai retine lunar suma de 5(cinci) lei, reprezentand cotizatie sindicat, astfel sa fim dezafiliati de drept. Aceast lucru, se datoreaza faptului ca actualul primar PSD, doreste modificarea organigramei si modificarea mai multor posturi, in fapt fiind vorba de o epurare politica pentru a da pe unii dintre noi afara, iar acest lucru (modificarea organigramei) nu era posibil a fi facuta fara consultarea si acordul sidicatului din cadrul pnmariei Vulcana Pandele. Aratam faptul ca Sindicatul “Solidaritatea Vulcana Pandele” are personalitate juridica, fiind infiintat prin hotarare judecatoreasca, ca este inregistrat la organele fiscal, in acest sens pentru o mai buna intelegere a situatiei, anexandu-va la prezenta adresa si Procesul-Verbal de constituire, Statutul, precum si Hotararea Judecatoreasca de infiintare. “

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Orașul Pucioasa se pregătește de sărbătoare!

Articolul Urmator

Caravețeanu Marius

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele