Noapte
Zi
19 August 2016
1 min read

Aprecierea cetățenilor, oglinda activitații jandarmilor montani!

În urma unor intervenții din luna august a.c., prin care jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Zănoaga au acţionat pentru ajutorarea unor turiști din Giurgiu aflați în dificultate în zona Cheile Mici ale Zănoagei, din cauza unor probleme la sistemul electric al autovehiculului, aceștia au ţinut să mulţumească jandarmilor montani pentru promptitudinea și profesionalimul de care au dat dovadă.
Redăm, în continuare conținutul integral al scrisorii de mulțumire adresată instituției noastre:
“Vi se adresează familia […] din Giurgiu, care și-a petrecut aproximativ 20 zile în zona Zănoaga-Padina, la recomandarea altei familii care fusese acolo.
Am fost încântați nu numai de frumusețea locului, dar mai ales de serviciile angajaților Jandarmeriei Zănoaga, ei fiind omniprezenți și făcându-și datoria în orice moment și cu mult simț de răspundere.
Concret: am rămas fără baterie la mașină chiar în momentul în care dumnealor ne-au cerut cu mult respect, buletinele. Le-am spus că nu putem să mai deschidem mașina și răspunsul a fost prompt: “Nu-i nimic, vă ajutăm noi.” Nu ne-a venit să credem că ni se face o asemenea ofertă.     Cu multă răbdare ne-au dat curent și am rezolvat situația. Culmea a fost că după câteva zile s-a repetat întâmplarea, am apelat la dumnealor cu scuzele de rigoare, iar răspunsul a fost:             “Noi suntem aici pentru a-i ajuta pe turiști și orice problemă aveți, ne chemați în timpul zilei sau al nopții.” Am admirat și modul în care s-au adresat tuturor turiștilor și grija pe care o aveau să nu se întâmple nimic rău în zonă. Este vorba despre plt.maj. Neagoe Remus și plt.maj. Timofte Ionuț.
Tot dumnealor ne-au atenționat despre prezența urșilor, să nu circulăm noaptea, să fim cât mai mulți în grup și multe alte sfaturi.
Ideea generală a locului era că suntem în siguranță cu cei doi tineri, lucru care nu s-a mai întâmplat în nicio parte a țării, noi fiind plecați toată vara.
Așa încât vă adresăm mulțumirile noastre și toată admirația pentru cei doi angajați ai dumneavoastră.
   Cu mult respect pentru o datorie îndeplinită cu success.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

În șase ore, polițiștii au aplicat peste 400 de amenzi (Foto)

Articolul Urmator

GĂEȘTI: Poliția Locală în atenția primarului!
“Voi lua măsuri drastice, o desființez”!

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Pretinzând că sunt surdomuți, cereau bani oamenilor în numele unei asociații de caritate

Atenție cui oferiți bani! Jandarmii au depistat astăzi, 24 aprilie,

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar