Noapte
Zi
22 August 2016
1 min read

GĂEȘTI: Poliția Locală în atenția primarului!
“Voi lua măsuri drastice, o desființez”!

Duminică, 21 august a.c., Poliția Orașului Găești a fost sesizată că Parcul Copiilor din oraș a fost vandalizat: bănci rupte, coșuri de gunoi scoase din pământ, distruse cu rea intenție de persoane necunoscute. Este vorba de un loc reamenajat de curând, și care urma, conform edilului să primească noi locuri de joacă, în valoare de peste 50.000 lei.
Primarul Grigore Gheorghe s-a arătat foarte supărat, în special pe Poliția Locală, pe care de nenumărate ori i-a rugat să supravegheze acest loc și să aibă grijă de el.
“Nu ştiu cine ar fi putut face acest lucru; în orice caz, sunt persoane fără scrupule, fără creier şi fără respect faţă de munca altora. În ceea ce mă priveşte, voi lua măsuri drastice cu Poliţia Locală. O desfiinţez! Nu este posibil să nu vadă şi să nu audă nimic, deşi vandalilor cred că le-au trebuit ore în şir ca să nenorocească acest parc.
Noi le-am creat condiţii poliţiştilor locali, am avut cu ei nenumărate şedinţe, dar nu vor să-şi facă treaba. Chiar şi acum, când veneam disperat încoace, i-am observat la umbră, în Parcul Central, fără să ştie ce s-a întâmplat câţiva metri mai încolo, cu atât mai mult cu cât au la dispoziţie o maşină performantă”, a precizat Grigore Gheorghe.   În prima şedinţă de Consiliu Local, edilul a spus că va cere angajarea unei firme de pază, care să facă treabă şi să protejeze cum trebuie parcurile. „Poliţia Locală ne costă 500 milioane lei vechi pe lună 6 miliarde lei vechi pe an. Cu banii aceştia, vom avea pază serioasă. Angajaţii primăriei aveau doar câteva obiective de păzit, pe timp de noapte, dar au dormit în maşină şi derbedeii şi-au făcut de cap”, a declarat edilul.
Sursă : Cronoca de Găești

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Aprecierea cetățenilor, oglinda activitații jandarmilor montani!

Articolul Urmator

În cadrul Festivalului Internațional de Nai “Gheorghe Zamfir”, se vor acorda premii de excelență elevilor cu rezultate deosebite

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

(VIDEO) 1100 de găeșteni au semnat petiția pentru curățenie ”VREM PARC”

Astăzi, 5 iunie a.c., de Ziua Mondiala a Mediului Înconjurător,

(VIDEO) Izlazul din Arsuri, oraș Găești, transformat în GROAPĂ DE GUNOI! Mașini ale primăriei surprinse aducând deșeuri!

Potrivit informațiilor furnizate de către Direcția de Agricultură Dâmbovița, în