Noapte
Zi
16 August 2016
1 min read

Orașul Răcari, în haine de sărbătoare!

Ca în fiecare an, la jumătatea lunii august orașul Răcari îmbracă haine de sărbătoare.
De data aceasta evenimentele prilejuite cu ocazia Zilelor Orașului au fost speciale și au coincis cu împlinirea a 200 de ani de la nașterea marelui Ion Ghica, ocazie cu care autoritățile au adus un omagiu celui care a pus piatra de temelie a școlii din Răcari, cele două instituții de învățământ, școala gimnazială și liceul care îi poartă numele.
După omagiul de la capela Ghica, a urmat slujba de pomenire și depunere de coroane și ședința solemnă a Consiliului Local Răcari, iar festivitățile s-au mutat în sala mare a Liceului “Ion Ghica”, unde edilul Marius Caravețeanu a premiat mai multe cadre didactice pentru rezultatele excepționale obținute în activitatea pe care o desfășoară. Astfel premiile au fost acordate pentru profesorul anului, învățătorul anului, educatoarea anului, pompierul anului, jandarmul anului, dar și premii pentru cei mai buni elevi.
După a urmat un program artistic în care tineri dansatori au încântat publicul.
Spre seară a urmat cupa la fotbal “Niculae Dumitru”, iar invitatul special a fost comentatorul sportiv Vlad Enăchescu, acesta fiind și cel care a dat startul competiției.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIŞTE: Primăria face acțiuni de dezinsecție

Articolul Urmator

NICE TOUR HOLIDAR, oferte pentru un CITY BREAK de nerefuzat!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele