Noapte
Zi
12 October 2016
1 min read

Angajații Penitenciarului Găeşti vor protesta în fața instituției

 In ziua de 13 octombrie a.c., intre orele 10.00-12.00, in fata Penitenciarului Gaesti va avea loc un miting de protest, la care vor participa lucratori din cadrul institutiei, membrii ai Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare(S.N.L.P.),membra a Federatiei PUBLISIND si a Blocului National Sindical(B.N.S.).
Principalele motive ale protestului sunt neaplicarea de catre guvernanti a O.U.G. nr. 20/2016 pentru personalul din penintenciare precum si deficitul de personal din sistemul penitenciar,fapt care conduce la efectuarea de munca suplimentara neplatita si nerecuperata in termenul legal.De asemenea, sunt invocate lipsa dialogului social cu factorii decidenti si conditiile de munca improprii desfasurarii in bune conditii a misiunilor si sarcinilor de serviciu.
Actiuni de protest se desfasoara in toata tara,din data de 26 septembrie, si vor continua pe termen nedeterminat pana cand Guvernul Romaniei, Ministerul Justitiei si Administratia Nationala a Penitenciarelor vor intelege sa aplice legislatia in vigoare si sa trateze personalul din penitenciare in mod legal si nediscriminator, similar cu angajatii tuturor institutiilor publice din sistemul de aparare nationala.
Pentru mai multe informatii desemnam ca persoana de contact pe domnul Vladescu Dan, presedintele Filialei S.N.L.P. Gaesti,telefon mobil -0766310595,e-mail: vladescu_dd@yahoo.com.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Imigrant afgan, depistat de polițiştii din Găeşti

Articolul Urmator

Locuri de muncă disponibile în spațiul european

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele