Noapte
Zi
31 October 2016
1 min read

Autoritățile dâmbovițene luate prin surprindere de primul strat de zăpadă căzut în zona montană

În acest sfârşit de săptămână pe drumul DJ 713, drumul din munte,  a căzut primul strat de zăpadă care, se pare, a luat din nou autoritățile prin surprindere.
“Iar a venit iarna fără știrea autorităților!
Drumul DJ 713 deschis din luna august după 6 ani de zile de când circulația a fost oprită pentru modernizare a fost … din nou închis. Asta pentru că autoritățile județene în loc să pună nisip antiderapant au preferat să opreasă traficul lăsând sus pe platoul Peștera, Padina, sute de turiști. Un început “minunat” pentru mult dorita Stațiune Turistică Moroeni Peștera.
Cel mai probabil Consiliul Județean dorește o stațiune montană deschisă numai pe timpul verii! Se poate și asta; în acest fel intrăm și noi în Cartea Recordurilor fiind  ceva unic în lume!
PS: ifo meteo: vremea este frumoasă și la Târgoviște și la Ploiești. Iată motivul pentru care din birouri nu vede nimeni ce se întâmplă”, se plâng membrii Asociației Turistice Padina Peştera pe o rețea de socializare!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bărbat de 56 de ani acuzat de viol şi corupere de minori

Articolul Urmator

Sistemul medical de stat din România, în grevă generală

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele