Noapte
Zi
10 October 2016
1 min read

Corneliu Ștefan (PSD): “Programul de Guvernare PSD are o bază economică bine fundamentată”

În cadrul conferinței de presă de luni, 10 octombrie a.c., vicepreședintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a făcut o prezentarea a propunerilor economice pe care partidul le-a inclus în programul de guvernare, segmentul de relaxare fiscală și creșterea veniturilor populației, pentru perioada 2016-2020.
Printre măsurile amintite de acesta se numără: venituri în plus la bugetul de stat, atragerea de fonduri europene, investiții la bugetul local, creșterea veniturilor pentru populație.
Legat de creșterea veniturilor pentru populație, PSD propune ca salariul minim pe economie să crească cu 40%, ajungând astfel până în 2020 la 1750 de lei/lună.
Alte măsuri pe care PSD le propune ar fi: creșterea punctului de pensie la 1400 lei ,relaxare fiscală pentru salariați și reducerea impozitelor pe venit pentru anumite categorii de salariați, impozitul pentru cei cu pensii mai mici de 2000 de lei să fie 0, proprietarii de teren agricol să nu mai plătească impozit, pentru autoturisme și alte categorii de mașini și motociclete impozit 0, pentru firme scăderea TVA la 18 %, facilități pentru tinerii de până în 26 de ani, studenți, elevi prin acordarea credite de la stat de 40.000 de lei
De asemenea, PSD are în vedere dezvoltarea clasei de mijloc, reducerea șomajului prin crearea de peste 850.000 de locuri de muncă, reducerea excluziunii sociale, reducerea decalajului în ceea ce privește dezvoltarea mediu rural față de cel urban.
“Este un program de guvernare realizabil, cu măsuri concrete,care are o bază economică foarte bine fundamentată”, a mai precizat Corneliu Ștefan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 170 de locuri de muncă vacante disponibile la AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

Poliția Locală Târgovişte a constatat mari neregului la platformele de colectare a gunoiului

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați