Noapte
Zi
10 October 2016
1 min read

Poliția Locală Târgovişte a constatat mari neregului la platformele de colectare a gunoiului

În perioada 30.09.2016-06.10.2016, polițiștii locali din cadrul Biroului Control – Compartimentul Protecția Mediului au efectuat o acțiune de verificare a europlatformelor destinate colectării gunoiului, ce se găsesc sub directa administrare a S.C. Supercom S.A.
Astfel, în urma controalelor s-a constatat că pe raza municipiului Târgoviște, există un număr total de 519 de eurocontainere și 204 de platforme ecologice dintre care: 26 fără gard și poartă, 73 fără porți, 4 fără gard, 2 fără eurocontainere, 2 cu împrejmuiri incomplete și 102 complete.
De altfel, la cele mai multe dintre eurocontainerele din Târgoviște lipsesc capacele, ceea ce contravine Art. 37 alin. (1) și (2) din Anexa Ordinului nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației. În Microraionul VI, în unele locații, sunt amplasate eurocontainere fără a se respecta distanța minimă de 10 m față de ferestrele locuințelor conform Art. 4,  lit. a) din Anexa Ordinului nr. 119/2014, iar în Microraioanele XI și XII, lipsesc porțile de acces, iar eurocontainerele din interiorul platformelor sunt în număr foarte mic (1-2 eurocontainere într-o platformă ce deservește mai multe imobile).
Polițiștii locali din cadrul Biroului Control – Compartimentul Protecția Mediului au somat S.C. Supercom S.A. să remedieze, în cel mai scurt timp posibil, neregulile constatate în teren. În caz contrar, se vor lua măsuri conform Contractului de Delegare prin Concesionare a Gestiunii Serviciilor Publice de Colectare și Transport al Deșeurilor Municipale în Județul Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan (PSD): “Programul de Guvernare PSD are o bază economică bine fundamentată”

Articolul Urmator

Festivalul “Crizantema de Aur” a ajuns la cea de a 49 – a ediție

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele