Noapte
Zi
18 October 2016
1 min read

TÂRGOVIȘTE: A fost inaugurat Centrul de Zi “Arlechino” (VIDEO)

Marți, 18 octombrie a.c., a fost inaugurat Centrul de Zi “Arlechino”, situat lângă Piața Aurora, pe strada Dinu Lipatti în microraionul 4, panglica fiind tăiată de primarul Cristian Stan și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Acesta este un proiect implementat de Primăria Municipiului Târgoviște prin Direcția de Asistență Socială, finanțat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei prin Ministerul Muncii și Familiei, pe vremea când acesta era condus de Rovana Plumb.
Valoare totală a proiectului a fost de peste 200.000 de euro, iar beneficiarii direcți vor fi copii și părinții cărora li se acordă prestații și servicii sociale destinate prevenirii separării lor, copii care au beneficiat de o măsură de protecție socială și au fost reintegrați în familie, copii care provin din familii defavorizate și care prezintă disfuncționalități, copii aflați în situație de risc de abandon, abuz, neglijare și exploatare și familiile acestora.

1
Centru iți propune ca în fiecare an să aibă în grijă câte 50 de copii, 15 pe zi, două grupe a câte 15 beneficiari.
Ca și activități ce se vor desfășura în centru: asigurarea unui program educațional adecvat, asigurarea activității recreative și de socializare, program de studiu, asigurarea mesei pe timpul șederii în centru și depistarea precoce a situațiilor de risc care pot determina separarea copilului de familia sa.
Beneficiari sunt copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, aceștia fiind în permanență supravegheați și îngrijiți de personal calificat.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Carmen Holban (PSD), despre cele 102 taxe nefiscale pe care PSD dorește să le elimine

Articolul Urmator

“Zilele Toamnei la Pucioasa”, trei zile de sărbătoare!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele