Noapte
Zi
12 October 2016
1 min read

TÂRGOVIŞTE: Proiectul Clubului Pensionarilor, aproape de finalizare

Lucrările la primul Club al Pensionarilor din Municipiul Târgovişte se apropie, cu paşi repezi, de final.
Situat în microraionul 6, în spate şcolii “Paul Bănica”, clubul pensionarilor a fost construit pe locul unui fost punct termic, iar beneficiari pot fi toți pensionarii târgovişteni, indiferent de venituri, singura condiție fiind aceea de a nu suferi de o boală contagioasă.
Ca şi facilități, în afară de spațiu de relaxare şi socializare, clubul va oferi şi asistență medicală primară şi stomatologică.
În acest moment se execută lucrări la compartimentarea spațiului şi a scara de acces la etajul superior. În cel mai scurt timp se va face şi racordarea la utilități şi se vor continua, când vremea va fi favorabilă, lucrările de finalizare la exteriorul clădirii.
“Suntem cu lucrările undeva la 70% ca şi progres fizic, cred că până la finalul lunii viitoare, Clubul Pensionarilor să fie finalizat. Dorim să continuăm această activitate, iar in doi, trei ani, şapte puncte termine să fie transformate în astfel de cluburi, sau să găsim alte destinații, în funcție şi de expertizele care se vor face”, a precizat edilul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Au băut prea mult şi au incendiat două maşini

Articolul Urmator

De Halloween, restaurantul Del Ponte organizează petrecere pentru copii!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele