Noapte
Zi
7 November 2016
1 min read

Carmen Holban (PSD): “Guvernul Tehnocrat a fost într-o domnie de somn” (VIDEO)

Candidată la un post de deputat din partea PSD Dâmbovița, Carmen Holban a expus în cadrul conferinței de presă de luni 7 noimbrie a.c., mai multe probleme cu care domneniul medical s-a confruntat în cursul acestui an.

Potrivit acesteia, în perioada Guvernului Tehnocrat, în această perioadă de “domnie de somn”, guvernanții au sistat Programul Național de Vindecare al Bolnavilor de Hepatica C, program implementat de PSD, de cate au beneficiat zeci de mii de pacienți.
“În acest program trebuiu să intre 10.000 de pacienți. În calitate de specialist în sănătate pot spune că aceşti pacienți au fost privați de sănătatea lor. Dorim ca în 2017 să implementam din nou acest program.”
O alta problemă semnalată de social democrată a fost scumpirea de medicamente care s-a făcut în luna octombrie, când printr-o Hotărâre de Guvern, pentru 65% din medicamente prețul a crescut.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIŞTE: Prezența obligatorie pentru consilierii locali liberali la şedințele CLM

Articolul Urmator

Petre Ionel (ALDE Dâmbovița) susține proiectul de unificare a structurilor de urgență

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați