Noapte
Zi
4 November 2016
1 min read

TÂRGOVIŞTE: Prezența obligatorie pentru consilierii locali liberali la şedințele CLM

Cu o atitudine total schimbată, o întoarcere la 180 de grade, se pare că liberalii dâmbovițeni s-au decis să facă front comun cu social democrații în ceea ce priveşte colaborarea consilierilor locali în proiectele care vizează dezvoltarea municipiului.
Astfel, în conferința de presă de joi, 3 noimbrie a.c., preşedintele PNL Dâmbovița, Cezar Preda, a anunțat că de acum înainte, împreună cu colegii săi din Consiliul Local Municipal Târgovişte îl vor sprijini pe edilul Cristian Stan, iar prezența la şedințe va fi obligatorie.
“Târgoviştea are multe proiecte care ar trebui să fie dezvoltate ! Eu urmăresc foarte atent toate emisiunile, sunt atent la intervenţiile primarului şi ale cetăţenilor, dar au o temere că foarte multe proiecte vor fi blocate dacă Cioloş şi PNL -ul vor veni la guvernare. Dacă Guvernul va fi cu Cioloş premier vor fi blocate proiectele la Târgovişte şi nu se va mai dezvolta. Vreau să vă spun că, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu consilierii noştri, am luat decizia să sprijinim atât primarul, cât şi Consiliul Local Municipal Târgovişte, în corpore, în toate proiectele pe care Târgoviştea le-a propus. Ştiţi că am impus ca prezenţa să fie obligatorie, iar aleşii să se consulte cu primarul. Trebuie ajutaţi toţi, pentru că Târgoviştea să poată să beneficieze de toate proiectele. Vom sprijini toate proiectele Municipiului Târgovişte! Voi avea o discuţie, sigur, nu numai una, cu primarul Municipiului Târgovişte în acest sens”, a precizat deputatul Cezar Preda-preşedinte PNL Dâmboviţa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIŞTE: Firmele vor fi scutite de majorările de întârziere de la plata taxelor şi impozitelor

Articolul Urmator

Carmen Holban (PSD): “Guvernul Tehnocrat a fost într-o domnie de somn” (VIDEO)

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele