Noapte
Zi
1 November 2016
1 min read

Două turiste din Constanța au derapat şi au ajuns cu maşina într-un şant pe drumul DJ 714

Două turiste din Constanța, aflate în dificultate în Masivul Montan Bucegi, au fost sprijinite de jandarmii montani.
Luni, 31 octombrie a.c., în urma unei solicitări telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Peștera au intervenit pe DJ 714 Moroeni-Peștera din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.
Cele două tinere din municipiul Constanța, cu vârsta între 30 și 35 de ani, au plecat de la locul de cazare pe DJ 714 și intenționau să ajungă în zona Peștera pentru a vizita un obiectiv turistic. La un moment dat, în zona Plaiul Mircii din cauza poleiului format pe drumul principal acestea au derapat cu autovehiculul într-un șanț,.
În urma acțiunii jandarmilor montani, cele două tinere au fost ajutate să deblocheze autoturismul și însoțite în condiții de siguranță până în zona Zănoaga, de unde și-au continuat deplasarea până la locul de cazare din localitatea Moroeni.
Turiştii aflaţi în dificultate în Masivul Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112″ sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIŞTE: Eugen Nicolăescu, fostul ministru al sănătății, prezent la dezbaterea “Sănătatea românilor, prioritatea Partidului Național Liberal”

Articolul Urmator

Cristian Stan

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele