Noapte
Zi
10 November 2016
2 mins read

Mesajul echipei viitorilor parlamentari PMP: “Luptăm pentru Dâmbovița!”

Partidul Mișcarea Populară și-a lansat recent, cu mare fast, candidații pentru alegerile parlamentare din această toamnă, la Sala Palatului, într-o reuniune la care au participat peste 6.000 de români și fostul președinte al României, Traian Băsescu, locomotiva electorală a PMP în aceste alegeri.

Echipa viitorilor parlamentari PMP din Dâmbovița este condusă la Camera Deputaților de către Nicolae Ivășchescu, fost secretar de stat cu rang de ministru al Ministerului Muncii, și la Senat de către Richard Radu, fost Consilier General al  Municipiului București. Cei doi lideri politici însumează zeci de ani de experiență politică și administrativă și vin în fața dâmbovițenilor cu cel mai potrivit mix de talente pentru nevoile județului în acest moment: specializarea pe muncă a lui Ivășchescu și specializarea pe administrație publică locală a lui Radu.

Viitorii parlamentari PMP de Dâmbovița au primit duminică sprijinul și susținerea lui Traian Băsescu, care a anunțat și care va fi sloganul PMP pentru aceste alegeri: Luptăm pentru România!, în timp ce Nicolae Ivășchescu și Richard Radu și-au declarat intenția de a se lupta pentru ca Dâmbovița să revină la locul pe care-l merită județul care a făcut din Târgoviște capitala Țării Românești.

 “Sunt onorat și mândru să primesc susținerea Președintelui Traian Băsescu și a miilor de oameni care s-au strâns astăzi să ne încurajeze în campania electorală. Avem de luptat pentru România, așa cum a spus și Președintele Băsescu și avem de învins un Sistem care a ținut oamenii în sărăcie și în neajunsuri. Alături de colegul și prietenul meu Richard Radu ne angajăm în fața Românilor să ne luptăm pentru județul Dâmbovița, pentru că este nevoie de oameni patrioți care să se lupte pentru județ și pentru dâmbovițeni”, a declarat Nicolae Ivășchescu, lomocotiva electorală a PMP Dâmbovița pentru Camera Deputaților.

 “Sunt bucuros să văd că proiectul nostru pentru Dâmbovița a primit susținerea atâtor mii de oameni și al Președintelui României, dl Traian Băsescu. Sunt un specialist în administrație publică care știe care sunt nevoile de dezvoltare ale comunităților locale. Și vreau să vă spun că sunt foarte multe nevoi în Dâmbovița, iar împreună cu Nicolae Ivășeschu și cu Traian Băsescu ne vom lupta pentru ca aceste nevoi să fie satisfăcute și calitatea vieții dâmbovițenilor să crească. Urmează zile de luptă acerbă pentru Dâmbovița, dar pentru că-i avem alături de noi pe cetățenii acestui județ sunt încrezător în victoria noastră”, a declarat Richard Radu, locomotiva electorală a PMP Dâmbovița pentru Senat.

1

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

ORDINEA PE LISTE A PARTIDELOR PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE!

Articolul Urmator

Cristian Stan: “Sfârşitul lunii va coincide cu inaugurarea Clubului Pensionarilor din Târgovişte” (VIDEO)

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele