Noapte
Zi
16 November 2016
1 min read

TÂRGOVIŞTE: Parcare nouă în microraionul V

Autoritățile locale din Târgovişte execută ample lucrări de reabilitare şi modernizare în mai multe cartiere din municipiu, lucrări ce se efectuează în paralel şi sunt finanțate din bugetul propriu ai primăriei.

Astfel, în microraionul V, pe strada Ion Ghica, în acest moment se află în desfăşurare un proiect de construcție a unei parcări în suprafață de 3500 mp, pe locul unde au existat garajele, urmând ca lunile viitoare lucrările să continue pentru tot ceea ce înseamnă infrastructură urbană.
“Acest cartier va intra de la anul într-o reabilitare completă, vor fi demolate garajele, vom asfalta, pentru ca în proporție de 100% anul viitor să fie reabilitat din punct de vedere al infrastructurii, atât la străzi, trotuare, iluminat public, spații verzi, tot ceea ce înseamnă infrastructură urbană”, a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Autoritățile dâmbovițene şi cele prahovene au ajuns la un conses în privința DJ 714

Articolul Urmator

SUPER OFERTĂ!
BERĂRIA VLAD ȚEPEŞ face cinste cu jumătate din nota de plată!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați