Noapte
Zi
29 December 2016
2 mins read

Adrian Țuțuianu, după patru ani şi jumătate la conducerea Consiliului Județean: “Am muncit cu bună credință şi determinare”

tutuianu
tutuianu

“Mă despart cu greu de Consiliul Județean, patru ani şi jumătate din viața mea în care am muncit cu bună credința şi cu foarte multă determinare pentru a rezolva problemele acestui județ.

Am satisfacția că las Dâmbovița cu o situație financiară mult mai bună decât acum patru ani şi jumătate când ave datorii foarte mari.
Astăzi, datoriile Consiliului Județean sunt plătite la zi, nu am luat credite, sau ce credite am luat pentru proiecte europene le-am returnat din banii primiți în cadrul acestor proiecte, am platit toate creditele Consiliului Județean la zi.
Las un portofoliu important de proiecte pe ordonanța 28/2013, sunt depuse peste 30 de proiecte care îşi aşteaptă finanțarea şi peste 250 de proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală în întreg județul Dâmbovița.
În al doilea rând am închis toate proiectele europene fără să avem probleme majore(…).
Cred că cel mai important e că las o idee de dezvoltare a județului Dâmbovița până în anul 2025. Este rolul dumneavostră, a celor care rămâneți să duceți acest program la zi pentru că, ştiți şi voi că, orice nevoie satisfăcută naşte altele noi, iar realitatea economică, socială şi politică ne obligă să ne adaptăm permanent la realitatea zilei.(…).
În măsura în care va fi nevoie de experiența mea, de expertiza mea pe anumite subiecte voi veni oricând să dau o mână de ajutor şi vă asigur că, în calitate de parlamentar, de secretar al Biroului Permanent al Senatului, poate şi în alte calități, nu se ştie unde ne duce viața, voi sprijini tot ceea ce înseamnă lucrări de investiții publice, fie că sunt ale Consiliului Județean, fie că sunt ale ministerelor, pentru județul Dâmbovița, pentru că avem o şansă de dezvoltare şi am plecat cu ideea de a pune umărul la rezolvarea problemelor acesui județ, nu am plecat din alte motivații aşa cum unii au încercat să prezinte lucrurile.
Vă urez tuturor succes, vă mulțumesc pentru colaborare, cred că ne-am făcut cu toții datoria cum am putut mai bine, şi vreau să vă rog să continuați şi să sprijiniți dezvoltarea acestui județ.
Îmi voi da demisia, în funcție de cum evoluează anumite lucruri, pe data de 31 decembrie  ori pe 3 ianuarie.
Înainte de a-mi da demisia, îl voi împuternici pe domnul vicepreşedinte  Oprea să conducă Consiliul Județean, să convoace şedința ordinară pe care, noi, ne-am gândit să o facem pe data de 10,11 ianuarie , să putem să pregatim şi alte subiecte pentru ordinea de zi.”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Alexandru Oprea, preşedinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Articolul Urmator

TÂRGOVIŞTE: Cea mai modernă sală de fitness în cadrul Complexului de Natație

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele