Noapte
Zi
19 January 2017
1 min read

Dâmbovița din nou sub Cod Galben de ger

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare meteorologică – COD GALBEN, valabilă și pentru județul Dâmbovița, fenomenele vizate fiind vreme deosebit de rece și nopți geroase, valabil în intervalul 19.01.2017, ora 12:0000-21.01.2017, ora 10:00
      În intervalul menţionat vremea va fi deosebit de rece, geroasă în noaptea de joi spre vineri (19/20 ianuarie) în cea mai mare parte a ţării, urmând ca vineri spre sâmbătă (20/21 ianuarie) gerul să persiste în special în Transilvania, Oltenia şi Muntenia. Temperaturile minime se vor încadra în general între -22 şi -14 grade, iar cele maxime vor fi preponderent negative.
      Notă: în partea a doua a zilei de joi, 19 ianuarie local în Muntenia şi în Dobrogea vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, astfel că pe spaţii restrânse zăpada depusă anterior va fi temporar spulberată.
 Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița nr. 14/03.11.2016 care aprobă Planul de măsuri pentru perioada sezonului rece 2016-2017, au fost informate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență care au obligația de a asigura permanența la sediul instituției precum și luarea măsurilor ce se impun pentru depistarea oamenilor surprinși de ger pe raza localităților și adăpostirea acestora în centrele de cazare stabilite, cu sprijinul structurilor ce au misiuni de patrulare.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Program de lucru normal în cadrul Serviciului Regim Permise de Conducere Dâmbovița, în ziua de 23 ianuarie 2017

Articolul Urmator

Cristian Stan: “Complexul Turistic de Natație va deveni un punct de atracție important nu numai pentru târgovișteni, ci și pentru turiști”

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele