Noapte
Zi
3 January 2017
1 min read

TÂRGOVIŞTE: Loc nou de joacă în microraionul VI

Locurile de joacă din municipiul Târgovişte sunt într-un plin proces de modernizare şi reamenajare.
În luna decembrie a anului trecut, în microraionul VI, în zona Pieței Select, în locul unui spațiu degradat au început lucrările la un nou spațiu, unul modern, care va cuprinde aparate de joacă pentru copii, dar şi aparate fitness pentru adulți.

“Totodata, se va monta o suprafata sintetica, va fi refacut spatiul verde, se vor instala stalpi noi de iluminat public si in acest fel, un spatiu urban degradat pana acum, va fi redat targovistenilor.”- primarul Cristian Stan.
De asemenea, edilul a mai precizat că în primăvară va începe construcția de locuri de joaca in urmatoarele locatii: între strada Radu de la Afumați și strada George Cair; intersecție strada Vlad Țepeș cu strada Căpitan Stănică Ilie; Calea București, în spatele blocului H2, dar şi în alte zone şi cartiere.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Specialiştii Hyperici recomandă SEPTILIN Himalaya, pentru creşterea imunității

Articolul Urmator

Slujba de Bobotează, la Catedrala din Târgoviște

Ultimele Articole

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele