Noapte
Zi
28 March 2017
1 min read

DÂMBOVIȚA: Bugetul Consiliului Județean, mai mic decât în anul 2016

Potrivit declarațiilor Președintelui Alexandru Oprea, pentru anul 2017 bugetul Consiliului Județean Dâmbovița este mai mic cu 94 de miliarde de lei vechi față de cel din anul precedent, proiectul bugetului pentru acest an aflându-se pe ordinea de zi a ședinței din data de 30 martie a.c.
”Vreau să vă spun încă de la început, că tot am auzit discuții referitoare la buget. Bugetul CJD în execuție este mai mic cu 94 de miliarde de lei vechi decât cel din 2016, două din cauze fiind presiunile de natură salarială sau de finalizarea unor obiective aflate în derulare și pentru care CJD are obligații foarte mari. La fel trebuie înțeles și că dacă nu depunem proiecte pentru a accesa, fie că vorbim de fonduri guvernamentale, fie că vorbim de fonduri de la Uniunea Europeană, nu putem asigura dezvoltarea localităților.
Și pentru mine este, dacă vreți, un semnal de alarmă, faptul că patru unități administrativ  teritoriale ( Crevedia, I.L. Caragiale, Pietrari și Tărtășești) nu au identificat nicio oportunitate de depunere a proiectelor pe ceea ce înseamnă Programul Național de Dezvoltare Locală.
 Intenționam să lucrăm mai mult pe ceea ce înseamnă obiectivele pe care le avem în asociere cu Consiliile Locale, cu precizarea că o să le  solicit acestora foarte ferm  să-și pună partea de contribuție, pentru că în anul 2016, Consiliul Județean Dâmbovița, pentru obiective în asociere, a achitat suma de 14.257.285 lei, iar Consiliile Locale 7.493.969 lei, mai puțin de jumătate, și știm că asocierile înseamnă jumătate jumătate. ”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

IPJ Dâmbovița confirmă
Băiețelul de la Cazaci povestea apropiaților despre un joc online

Articolul Urmator

Rovana Plumb: “Trebuie găsite soluții rapide pentru absorția fondurilor europene”

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele