Noapte
Zi
3 March 2017
1 min read

Doi cetățeni considerați indezirabili, găsiți pe teritoriul României

Potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari, la data de 1 martie a.c., pe teritoriul României au fost depistați doi cetățeni germani, adepți ai organizației teroriste Daesh, considerați indezirabili.
“La data de 01 martie a.c., poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj, împreună cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Cluj – Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au desfăşurat o acţiune în scopul identificării şi depistării a doi cetăţeni germani, declaraţi indezirabili pe teritoriul României pentru o perioadă de 10 ani de către Curtea de Apel Bucureşti. Astfel, în baza activităţilor întreprinse, poliţiştii au depistat cu operativitate, cele două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 23 de ani, respectiv 21 de ani, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior, în aplicarea sentinţelor instanţei de judecată, poliţiştii de imigrări au îndepărtat sub escortă, cele două persoane, de pe teritoriul ţării noastre”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI).
Suspecții au intrat în atenția Serviciului Român de Informații –SRI- în cursul anului trecut deoarece aveau activități considerate riscante pentru siguranța națională.
Pe numele celor doi au fost întocmite consemne nominale care prevăd interzicerea intrării în țară pentru o perioadă de 10 ani.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Bărbat căutat pentru jaf şi vătămare corporală în Spania, prins în Dâmboviţa

Articolul Urmator

Viorica Dăncilă întrebă Comisia Europeană despre soluțiile pentru sprijinirea femeilor anteprenor

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele