Noapte
Zi
8 March 2017
1 min read

Parfum de flori si primăvară pentru femeile din Răcari

“Luna Martie poate fi considerată cea mai frumoasa a anului.  Este luna in care iarna își ia bagajul de zăpada, nori si ger si pornește spre alte zări. Natura începe sa prindă din nou viața sub razele senine si din ce in ce mai calde ale soarelui. Dar, nu doar iarba, copacii sau păsările se bucura de acest nou început, ci si oamenii. Aceștia simt cum , parca , renasc si ei odată cu primii muguri ai pomilor sau cu florile care încep acum sa bucure cu frumoasele lor culori ochii privitorilor.
    Martie este luna cea mai darnica in sărbători pentru femei. Fie ca vorbim de 1 Martie, când romanii celebrează Mărțișorul, sau triumful primăverii asupra iernii, simbol al reînnoirii  timpului si al renașterii naturii. Fie ca vorbim de 8 Martie , când nu doar romanii, ci lumea întreaga celebrează Femeia, mama, sora, iubita, prietena. Femeia devine centrul Universului.
        In spiritul acestor tradiții , autoritatea locală, prin reprezentantul ei, primarul orașului Racari, Marius Caraveteanu, nu uita niciodată sa acorde respectul cuvenit celei care prin ea însăși reprezintă VIAȚA.
       Astfel, după tradiționalul mărțisor, ziua de 8 Martie a început a fi marcată prin a dărui fiecărei doamne o floare, simbol al frumuseții, o felicitare, simbol al recunoștintei, o îmbrățișare, simbol al iubirii , dar si un exemplar al ziarului Primăriei Racari, simbol al faptului ca tot ceea ce se face la nivelul localității este si spre binele celor sărbătorite.
      La multi ani, doamnelor si domnișoarelor! Sunteți cele mai dragi ființe din viața noastră si meritați tot respectul nostru! “
   Primarul orașului Racari, dr. ing. Marius Florin Caraveteanu

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Investitor străin dorește construirea unui mall

Articolul Urmator

61000 lei, amenzi aplicate de inspectorii ITM Dâmbovița în luna februarie

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele