Noapte
Zi
15 March 2017
1 min read

Percheziții la dâmbovițeni bănuiți că furau, pe teritoriul Franței, piese din camioane

La data de 15 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, specialiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au efectuat 22 de percheziții domiciliare pe raza județului Dâmbovița, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese și accesorii auto, pe teritoriul Franței.
În colaborare cu Jirs Rennes și Secția de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naționale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare.
În urma acțiunii au fost depistate 6 camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicați aproximativ 30.000 de euro, precum și alte bunuri (roți de camion, piese și accesorii auto).

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Alexandru Oprea, Președinte CJD: “Este interesul tuturor ca zona Padina-Peștera să fie declarată stațiune de interes local”

Articolul Urmator

Adrian Țuțuianu: “Nu tolerez nimănui să strice imaginea acestui partid” (VIDEO)

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele