Noapte
Zi
30 March 2017
1 min read

PUCIOASA: Stațiunea va fi inclusă în Master Planul de investiții în Turism

Autoritățile locale din Pucioasa vin cu vești bune în ceea ce privește investițiile în turism și în dezvoltarea stațiunii. Conform declarațiilor edilului Constantin  Ana stațiunea a fost inclusă în Master Planul Național de Investiții, iar cu ajutorul fondurilor guvernamentale urmează ca aici să înceapă derularea mai multor proiecte.
“Am avut o discuţie cu ministrul Turismului săptămâna trecută, în prezenţa domnului Titus Corlăţean, şi ne-a asigurat că, în baza solicitărilor pe care le-am primit prin intermediul Consiliului Judeţean şi a tot prin Consiliul Județean au primit și răspunsurile, staţiunea Pucioasa va fi prinsă în Master-planului de Turism care va fi definitivat până în luna iulie a anului curent.
Trebuie să pregătim nişte investiţii serioase, ca să avem un motiv pentru a veni cu adevărat la Pucioasa, pentru că aste o întrebare pe care eu mi-i pun și  care mă macină de când am început mandatul: „Ce ar căuta un turist la Pucioasa?”. N-am un răspuns pe care să vi-l dau astăzi, dar sper să-l  am în 2-3 ani. (…)
Vom putea realiza nişte obiective prin care să devenim atractivi. Propunerea pe care i-am făcut-o domnului ministru este să facem o bază de agrement, un centru spa, cu o piscină indoor/outdoor, cu toate dotările necesare pentru cei care să vină nu doar la tratament, ci şi la o relaxare de 2-3 zile. Pentru moment, cred că targetul oraşului Pucioasa trebuie acela de a deveni atractiv pentru turismul de week-end.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Autoritățile fac demersuri pentru ca Maternitatea Spitalului Județean Târgoviște să treacă la un nivel superior

Articolul Urmator

A lovit-o cu mașina, și a fugit de la locul accidentului

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele