Breaking News

PUCIOASA: Stațiunea va fi inclusă în Master Planul de investiții în Turism

Mar 30, 2017
Autoritățile locale din Pucioasa vin cu vești bune în ceea ce privește investițiile în turism și în dezvoltarea stațiunii. Conform declarațiilor edilului Constantin  Ana stațiunea a fost inclusă în Master Planul Național de Investiții, iar cu ajutorul fondurilor guvernamentale urmează ca aici să înceapă derularea mai multor proiecte.
“Am avut o discuţie cu ministrul Turismului săptămâna trecută, în prezenţa domnului Titus Corlăţean, şi ne-a asigurat că, în baza solicitărilor pe care le-am primit prin intermediul Consiliului Judeţean şi a tot prin Consiliul Județean au primit și răspunsurile, staţiunea Pucioasa va fi prinsă în Master-planului de Turism care va fi definitivat până în luna iulie a anului curent.
Trebuie să pregătim nişte investiţii serioase, ca să avem un motiv pentru a veni cu adevărat la Pucioasa, pentru că aste o întrebare pe care eu mi-i pun și  care mă macină de când am început mandatul: „Ce ar căuta un turist la Pucioasa?”. N-am un răspuns pe care să vi-l dau astăzi, dar sper să-l  am în 2-3 ani. (…)
Vom putea realiza nişte obiective prin care să devenim atractivi. Propunerea pe care i-am făcut-o domnului ministru este să facem o bază de agrement, un centru spa, cu o piscină indoor/outdoor, cu toate dotările necesare pentru cei care să vină nu doar la tratament, ci şi la o relaxare de 2-3 zile. Pentru moment, cred că targetul oraşului Pucioasa trebuie acela de a deveni atractiv pentru turismul de week-end.”
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,