Noapte
Zi
19 April 2017
1 min read

Crucea Roşie Dâmbovița, ajutor de nădejde pentru persoane aflate în dificultate

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Crucii Roşii Dâmbovița au făcut un bilanț al activităților instituției în ceea ce priveşte acțiunile sociale pe care le-au desfăşurat de la începutul anului şi până în prezent.
Astfel, conform acestora aproximativ 70 de persoane au primit ajutor, persoane cu probleme deosebit de grave.
„De la începutul anului și până acum am avut solicitări de la peste 60-70 de persoane din localitățile județului Dâmbovița. În special, ajutăm persoanele cu probleme deosebite, vorbim de probleme grave de sănătate, persoane cu mulți copii și bătrâni neajutorați. În luna ianuarie am acordat ajutoare în valoare de 15.000 lei la peste 22 de persoane, iar pentru luna aprilie am aprobat din nou aceiași sumă pentru 30 de persoane. Tot în această perioadă am avut solicitări de la primăriile din localitățile Vișina, Pietrari, Aninoasa și Răzvad, au fost trei locații cu incendii, cu casele distruse în totalitate, unde noi am dus de data aceasta materiale de construcții pentru refacerea locuinței, iar la Răzvad este vorba de acea casă care a fost distrusă în urma accidentului în care a fost implicat un tir. Urmează în perioada următoare să centralizăm și restul de cereri care au venit după aprobarea tabelului, dar, repet, ajutăm cazuri foarte grave pentru că la noi vin diverse persoane, dar noi nu putem să facem față numărului mare de cereri pentru că nu avem fondurile necesare”, a precizat Mihaela Stănescu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Specialiştii Hyperici recomandă AVACOR pentru artere curate şi o inimă tânără

Articolul Urmator

Zapada căzută în Bucegi a pus turiştii în dificultate (VIDEO)

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele