Noapte
Zi
26 April 2017
1 min read

DÂMBOVIȚA: Salariații Gărzii de Mediu, din nou în grevă

Astăzi, 26 aprilie a.c., începând cu ora 14:00 şi până la ora 16:00 angajații Gărzii de Mediu vor intra din nou în grevă de avertisment, principalul motiv al nemulțumirii fiind cel legat de salariile foarte mici şi volumul mare de muncă.
“Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a promis că sustine egalizarea salariilor, aşa cum este normal şi corect, între salariaţii gărzii de mediu şi cei ai gărzii forestiere, având deopotrivă atribuţii de monitorizare, inspecţie şi control.
Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune şi gravă disfuncţionalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea grevei de avertisment, în data de 26 aprilie 2017, între orele 14.00 – 16.00.
În această perioadă, nu se vor desfăşura activităţile specifice gărzii de mediu şi nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel naţional.”, se arată într-un comunicat de presă.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Loc de joacă modern, în micro 6, lângă Piața Select

Articolul Urmator

Vești bune! Programele Rabla şi Rabla Plus au fost aprobate

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele