Noapte
Zi
20 April 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: După 37 de ani, Grădinița Nr.16 intră într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

Grădinița Nr.16 din microraionul IV din Târgoviște va intra, începând de luni 24 aprilie a.c., într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, lucru anunțat de către Executivul Primăriei Târgoviște în cadrul unei conferințe de presă.
Municipalitatea a semnat contractul de execuție, acesta fiind un proiect finanțat prin Programul Local de Dezvoltare Locală –PNDL1-, termenul de finalizare al lucrărilor fiind de cinci luni.
“Este un proiect de reabilitare și modernizare a grădiniței, unitate de învățământ unde, cu mici excepții, de vreo 37 de ani nu s-a intervenit susținut.
Proiectul are două componente, și anume un rest de executat de la un proiect demarat acum câțiva ani și care vizează schimbarea tâmplăriei, schimbarea pardoselilor, instalații sanitare, plus lucrări noi care au în vedere termoizolația exterioară, după care  lucrări care vizează izolația planșeului și a plăcii de la subsol, lucrări care vizează construcția unor scări de evacuare pentru etaj, lucrări pe hidranți, lucrări la acoperiș. Practic, se va schimba destul de mult ceea ce însemnă infrastructură la această unitate de învățământ.
Valoare lucrărilor se ridică la suma de 706.000 lei, finanțată prin PNDL. “, a precizat edilul Cristian Stan.
De asemenea se vor realiza lucrări și la interiorul clădirii, schimbat scări și mâna curentă, uși, zugrăveli și tot ceea ce este necesar.
Până când copii vor lua vacanță, constructorii se vor ocupa de proiectul de la exterior, după care vor trece la lucrările din interiorul clădirii.
 
În această grădiniță, exceptând creșa, beneficiari în acest moment sunt  260 de copii și 20 cadre didactice.
WhatsApp Image 2017-04-20 at 13.29.21

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIŞTE: În zona campusului universitar va aparea o investiție tip mall

Articolul Urmator

24-30 aprilie 2017 – Săptămâna Europeană a Vaccinării

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea