Noapte
Zi
19 April 2017
1 min read

TÂRGOVIŞTE: În zona campusului universitar va aparea o investiție tip mall

Dezvoltatorii parcului de retail modern CRIZANTEMA au anunțat relansarea proiectului. Grupul oamenilor de afaceri britanici și români poartă tratative și negocieri avansate cu reprezentați ai unor fonduri de investiții active pe segmentul de retail, pentru a-i convinge sa investească in proiectul din Târgoviște.
Investiția are în vedere construirea unor spații comerciale moderne cu o suprafață utilă de peste 27.000 mp care să poată găzdui un hipermarket, spații de alimentație publică, petrecere a timpului liber și galerii comerciale. Proiectul va fi situat pe un teren de aproape 100.000 mp  care prevede un acces ușor din toate direcțiile, cca 1000 de locuri de parcare și este situat în imediata vecinăte a Campusului Universitații Valahia. Pâna în prezent CRIZANTEMA RETAIL PARK este singurul complex comercial de tip MALL din Târgoviște care a avut emisă autorizația de construire încă din anul 2008.
“Faptul că negocierile cu reprezentanții fondului de investiții sunt într-o fază avansată, studiile tehnice, proiectarea, avizarea și autorizarea au fost deja parcurse într-o 7 anterioară, ne îndreptațește să credem că putem livra proiectul pieței pâna în trimestrul al III-lea al anului 2018”  a declarat Mircea IONICĂ, acționar, unul din reprezentanții grupului de dezvoltatori britanici și români.
„Târgoviștenii, ceilalți dâmbovițeni din împrejurimile municipiului reședință de județ,  precum și cei din nordul județului așteaptă un astfel de proiect de mulți ani, ei fiind practic singurii locuitori ai unei zone metropolitane importante a României care are peste 250.000 locuitori și care nu au beneficiat de existenta unui centru de retail modern de tip Mall în proximitatea lor de locuire” a declarat Ionuț SĂVOIU,  acționar al proiectului CRIZANTEMA RETAIL PARK.
Reconsiderarea interesului investitorilor pentru un parc de retail modern în Targoviște vine în strânsă legatură cu intențiile Grupului Arçelik, din Turcia, proprietarul Arctic Găeşti, care va construi o fabrică noua de maşini de spălat în sudul municipiului Târgovişte a cărei valoare totală de investiţie este estimată la 100 de milioane de euro şi se preconizează să înfiinţeze 2500 noi locuri de muncă până în 2019.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Zapada căzută în Bucegi a pus turiştii în dificultate (VIDEO)

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: După 37 de ani, Grădinița Nr.16 intră într-un amplu proces de reabilitare și modernizare

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele