Noapte
Zi
2 May 2017
1 min read

O turistă a fost ajutată de jandarmii montani după ce s-a accidentat la picior

În minivacanța de 1 mai, jandarmii de Postul Montan Zănoaga au intervenit în Munții Bucegi, în sprijinul unei persoane accidentate.
Femeia, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Târgoviște se afla într-o drumeţie împreună cu soțul pe traseul montan Cheile Zănoagei  – Scropoasa. La un moment dat, la jumătatea traseului practicat a alunecat pe o rădăcină de brad umedă şi s-a accidentat, fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa.
Ajunşi la faţa locului jandarmii montani i-au acordat turistei măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta o posibilă entorsă sau fractură la membrul inferior drept și era foarte panicată.
Din cauza traseului greu accesibil auto, salvatorii montani au transportat femeia accidentată în spate pe o distanță de aproximativ 2 km, până la mașina de serviciu.
Ulterior a fost condusă în condiţii de siguranţă până la Cota 1000, de unde a fost preluată de o echipă a Serviciului de Ambulanță Dâmbovița şi transportată la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112″ sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639  pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIŞTE: Piața 1 Mai se va închide pentru curățenie

Articolul Urmator

Pe 3 Mai, ANAF Dâmbovița organizează întâlnire cu contribuabilii

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele