Noapte
Zi
3 May 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Municipalitatea va da o nouă față Cartierului Priseaca

Miercuri, 3 mai a.c., a fost dat startul lucrărilor de amenajare a infrastructurii rutiere în cartiertul Priseaca. Proiectul a început pe strada Soarelui și va continua cu  străzile Prisecii, Dâmboviței și Câmpului, în total 3 km , unde întâi se balastează, după care urmează primul strat de asfalt. Acesta reprezintă prima faza a unui proiect mai amplu care vizează acest cartier, faza a doua făcând referire la alte străzi, și anume Teilor, Stupilor, Înfrățirii și Oilor, aproximativ 4,2 km de drum.
În paralele se efectuează și lucrări pe zona de utilități, și anume extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă, dar și extinderea rețelei de gaze naturale, pe mai multe străzi.
“Având în vedere toate aceste proiecte , atât pe zona de infrastructură cât și pe cea de utilități, Cartierul Priseaca în doi ani, doi ani și jumătate se va modifica complet. Infrastructura va fi una decentă, una normală, iar locuitorii din această zonă a Târgoviștei vor beneficia, în sfârșit, de condiții umane și normale, așa cum trebuie să beneficieze niște locuitori dintr-un municipiu reședință de județ.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Liberalul Adrian Stan, critici dure la adresa lui Ludovic Orban

Articolul Urmator

Noua structură de conducere a PNL Dâmbovița!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele