Noapte
Zi
29 June 2017
1 min read

Deputatul Corneliu Ștefan :” România trebuie guvernată profesionist, programul de guvernare va fi dus la îndeplinire”

“Astăzi, în Parlamentul României, am acordat votul de încredere Guvernului condus de premierul Mihai Tudose. Toţi miniştri care fac parte din noul Executiv sunt oameni destoinici, buni profesionişti, hotărâţi să-şi ducă la îndeplinire misiunea de a transforma România într-o ţară prosperă, sigură din punct de vedere economic şi social.

Ca dâmboviţeni, avem un motiv în plus de mândrie. Unul dintre cele mai importante ministere, cel al Apărării Naţionale, va fi condus de Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa.

PSD şi ALDE nu a lăsat ţara de izbelişte, aşa cum au spus mulţi rău-voitori! Mergem mai departe! România trebuie guvernată bine, profesionist. Programul de guvernare asumat va fi dus la îndeplinire. Am dovedit, în aceste zile fierbinţi, că suntem o forţă, că nu putem fi dezbinaţi.

Sunt convins că Guvernul Mihai Tudose, sprijinit de majoritatea parlamentară PSD-ALDE, va continua aplicarea rapidă a proiectelor promise românilor în campania electorală.”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Compania de Apă Dâmbovița, deranjată de declarațiile primarului orașului Răcari, Marius Caravețeanu

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Primăria pune la dispoziția cetățenior puncte de distribuție apă

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele